Rectificare bugetară: PMB vrea să aloce încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Postat la 07 decembrie 2018 26 afişări

Primăria Capitalei vrea să aloce încă 10 milioane de lei pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului, propunere care va fi discutată la şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Până acum, în 2018, Catedrala a primit 35 de milioane de lei de la Primărie.

Rectificare bugetară: PMB vrea să aloce încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primăria Capitalei va discuta, la şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), proiectul de rectificare bugetară, prin care Catedrala Mântuirii Neamului va primi încă 10 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor. Până în prezent, în 2018, Catedrala Mântuirii a primit de la municipalitate 35 de milioane de lei, iar dacă proiectul va fi votat, edificiul va fi primit 45 de milioane.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită la finele lunii noiembrie de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi Patriarhul Daniel, eveniment la care au participat mai mulţi ierarhi români şi străini. Aproximativ 20.000 de bucureşteni şi peste 30.000 de pelerini din toată ţara au venit la sfinţire.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.