RECORD Poşta Română. „Au ras toti melcii din gradina cand au vazut asta ….e de bine asa rău”. O scrisoare a făcut 14 zile între două localităţi aflate la o distanţă de 8 kilometri

Postat la 17 noiembrie 2017 802 afişări

Poşta Română bifează un nou record. O scrisoare de la Braşov la Hărman (8 km) a făcut … 14 zile! Probabil există şi explicaţii.

RECORD Poşta Română. „Au ras toti melcii din gradina cand au vazut asta ….e de bine asa rău”. O scrisoare a făcut 14 zile între două localităţi aflate la o distanţă de 8 kilometri

Pe Facebook, Lorentin Nineaca a adăugat fotografii cu mesajul: „POSTA ROMANĂ …. Am trăit s-o văd si pe asta. O scrisoare de la Brasov la Harman -8 km – face pe drum 14 zile prin POSTA ROMANA . Au ras toti melcii din gradina cand au vazut asta ….e de bine asa rău !”

Cu Poşta Română a avut treabă şi Mihai Ungureanu. I-a părut rău.

Pe Facebook, Mihai Ungureanu a postat o fotografie cu mesajul: „La poştă nu vor să-mi elibereze coletul comandat fără adeverinţă de la locul de muncă pentru că am pus livrarea la birou, nu la adresa de domiciliu. Le-am dus adeverinţa asta”.

Prin prezenta se adevereşte că domnul Ungureanu Mihai Gheorghe, cu domiciliu în strada Recoltei, nr 32 Târgu Mureş, este angajat al societăţii Cartacon SRL, cu sediul în strada Caminului nr 14.

Această adeverinţă complet inutilă s-a eliberat pentru a-i folosi la Poşta Română, o instituţie complet blocata în trecut şi care merita să dispară”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.