”Record” al poliţiştilor sibieni: au dat amendă pentru deszăpezire în mai. Unui sibian fără trotuar

Postat la 27 mai 2016 1603 afişări

”Record” al poliţiştilor sibieni: au dat amendă pentru deszăpezire în mai. Unui sibian fără trotuar

În cursul zilei de ieri, 26 mai 2016, un sibian care locuieşte pe strada Lungă a primit prin intermediul Poştei un proces-verbal prin care Poliţia locală Sibiu constată că cetăţeanul nu şi-a curăţat zăpada de pe trotuar. Prin urmare, sibianul respectiv a fost sancţionat contravenţional cu suma de 100 de lei, redusă la 50 de lei dacă va fi plătită în termen de 48 de ore.

Mai mult, sibianul amendat în buza verii pentru deszăpezire, nici măcar nu are trotuar în faţa casei. ”Noi nu avem front stradal. Avem cale de acces, iar casa noastră este în spate, după alte două case cu front stradal, case cu alţi proprietar. Oricum, trotuarul din faţa căii de acces este curăţat de mine continuu”, precizează tânărul sibian amendat de Poliţia Locală Sibiu. Deocamdată, nu ştie dacă va plăti amenda sau o va contesta.

”Există foto”

Procesul verbal întocmit de agentul constatator Aurel Moldovan poartă data de 10 mai 2016. După cum se arată în document, fapta contravenţională a fost constatată acum patru luni, mai precis pe 26 ianuarie 2016, la ora 09:35. Atunci, poliţistul local a constatat că ”nu a curăţat zăpada depusă pe trotuarul din faţa imobilului pe care îl deţine pe strada Lungă. Există foto”, mai scrie reprezentantul Poliţiei locale Sibiu.

Cel amendat ”nu se află de faţă la întocmirea procesului-verbal” şi nu există martori deoarece ”persoanele de faţă refuză calitatea de martor”.

Cititi mai multe pe www.turnulsfatului.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/record-al-politistilor-sibieni-au-dat-amenda-pentru-deszapezire-in-mai-unui-sibian-fara-trotuar-15383391
15383391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.