Reconstituirea zilei în care ar fi ucis-o pe Alexandra. Dincă, pus să refacă, începând de astăzi, atrocităţile de la Caracal

Postat la 16 septembrie 2019 38 afişări

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, participă, luni şi marţi, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marţi, traseul parcurs cu Luiza.

Reconstituirea zilei în care ar fi ucis-o pe Alexandra. Dincă, pus să refacă, începând de astăzi, atrocităţile de la Caracal

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus, luni dimineaţă, la locuinţa sa, pentru reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marţi, traseul parcurs cu Luiza.

Gheorghe Dincă a fost adus, luni dimineaţă, de anchetatori, la locuinţa sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor.

Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, luni şi marţi, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marţi va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocaţi.

„Vom participa avocaţii. Luni a fost programată, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra şi marţi în ceea ce o priveşte pe Luiza reconstituire. Vor începe de dimineaţă”, a mai spus Pop.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caracal,
refacere,
incepere,
atrocitati,
ucidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.