Reacţia Rusiei după ce Trump NU l-a felicitat pe Putin pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale

Postat la 20 martie 2018 219 afişări

Absenţa unui mesaj de felicitare de la preşedintele american Donald Trump către Vladimir Putin cu ocazia victoriei sale în alegerile prezidenţiale din Rusia nu este un gest "neprietenesc", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, informează agenţia de ştiri Tass.

Reacţia Rusiei după ce Trump NU l-a felicitat pe Putin pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale

Anterior, Casa Albă a transmis că Washingtonul nu consideră drept surprinzător rezultatul scrutinului prezidenţial din Rusia şi nici nu există planuri pentru o conversaţie telefonică între Trump şi Putin.

"Putin rămâne deschis normalizării relaţiilor cu partenerii americani unde este de interes şi esenţial. Preşedintele primeşte multe mesaje de felicitare din partea liderilor străini. Este posibil ca unii să nu poată efectua un apel telefonic din cauza programului încărcat, iar alţii, din alte motive. Ar fi greşit să exagerăm orice", a declarat Peskov.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.