Reacţia lui Donald Trump, după validarea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 ianuarie 2021 289 afişări

Reacţia lui Donald Trump, după validarea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA

Într-o declaraţie pe Twitter difuzată de un oficial de la Casa Albă, Donald Trump vorbeşte de o tranziţie ordonată pe 20 ianuarie, cînd joe Biden va prelua funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

„Deşi sunt în dezacord total cu rezultatul alegerilor, iar faptele îmi dau dreptate, va fi o tranziţie ordonată pe 20 ianuarie. Am spus mereu că voi continua lupta noastră ca să ne asigurăm că doar voturile legale au fost numărate. Asta reprezintă sfârşitul celui mai grozav prim mandat din istoria prezidenţială, dar este doar începutul luptei noastră să facem America măreaţă din Nou!", arată mesajul lui Donald Trump postat de Dan Scavino, White House Deputy Chief of Staff.

Contul de Twitter al lui Donald Trump a fost blocat de companie.

Congresul american a confirmat victoria preşedintelui ales Joe Biden după o zi haotică, cu proteste care au dus la patru decese şi i-a obligat pe parlamentari să evacueze Capitolul.

Biden este programat să devină al 46-lea preşedinte al SUA pe 20 ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trump,
tranzitie,
presedinte,
biden,
twitter,
casa,
casa alba

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.