Reacţia incredibilă a unei tinere care se autodescrie drept influencer în social media când a aflat că Instagram nu va mai afişa numărul de like-uri: „Mi-am pus lacrimile, sângele şi transpiraţia la bătaie”

Postat la 23 iulie 2019 470 afişări

Reacţia incredibilă a unei tinere care se autodescrie drept influencer în social media când a aflat că Instagram nu va mai afişa numărul de like-uri: „Mi-am pus lacrimile, sângele şi transpiraţia la bătaie”

O tânără din Melbourne, care se autodescrie drept influencer în social media, a fost extrem de revoltată de decizia Instagram de a nu  mai publica numărul de like-uri primite de utilizatori, potrivit Daily Mail.

Utilizatorii din Australia nu vor mai putea vedea câte like-uri a primit o anumită postare într-o perioadă de test în care reprezentanţii platformei şi-au propus să „scadă din presiunea” pe care o are numărul de like-uri asupra utilizatorilor acestei platforme digitale.

„Este o zi tristă pentru cei care folosesc Instagramul ca un loc de muncă”, a declarat Mikaela Testa, din Melbourne, într-o postare pe Facebook. „Cei din această industrie au muncit din greu pentru a ajunge unde sunt. Se vor produce daune reale astfel”. Spune că şi-a pus la bătaie „sângele, transpiraţia şi lacrimile” în prezenţa ei online şi „fiecare brand şi business” pe care ea îl cunoaşte va avea de suferit.

Testa a mai spus că aplicaţia nu îndepărtează vizualizarea numărului de like-uri din motive legate de sănătate, aşa cum au pretins reprezentanţii platformei, ci pentru a controla engagement-ul.Tânăra are două profiluri de Instagram care au mai puţin de 50.000 de followers.

Ea a publicat şi un material video în care izbucneşte în lacrimi din cauza efectului pe care îl are social media asupra ei. Chiar dacă în materialul video s-a referit la schimbările aduse de Instagram, potrivit The Daily Telegraph, ea a declarat ulterior că videoclipul în care îşi dezvăluie emoţiile nu avea nicio legătură cu noile reguli.

„Chiar dacă există câţiva oameni nepoliticoşi care interpretează greşit acest material, acesta nu are de a face cu faptul că îndepărtarea numărului de like-uri de pe Instagram este cel mai stupid lucru despre care am auzit”, a spus ea într-o postare. „Reacţia mea are legătură cu mesajele şi comentariile răutăcioase pe care le-am primit în ultima săptămână şi am nevoie doar de o pauză.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.