RCS&RDS, la un pas să întreacă Telekom

Autor: Ştefan Stan Postat la 21 aprilie 2016 1550 afişări

RCS&RDS, la un pas să întreacă Telekom
Luând în calcul faptul că marea majoritate a clienţilor Digi Mobil au abonamente, este posibil ca RCS&RDS să fie foarte aproape sau chiar să îi fi depăşit din acest punct de vedere pe rivalii de la Telekom România, care aveau la finele anului trecut apropape 1,9 milioane de contracte de abonament, conform datelor comunicate de grupul german Deutsche Telekom, acţionarul majoritar. 

 

După numărul de abonamente, lider pe pia­ţa locală este Orange - cu peste 4,2 mili­oa­ne de contracte, urmat de Vodafone cu aproximativ 3,5 milioane. Având în ve­de­re că RCS&RDS numără separat de tele­fo­nia mo­bilă abonamentele (RGU) pentru ser­viciile de date şi internet mobil este posi­bil ca operatorul să anunţe un număr total de a­proxi­mativ (...)

 

Vedeţi AICI domeniul unde RCS&RDS este pe cale să întreacă Telekom

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rcs&rds,
telekom
/actualitate/rcs-rds-la-un-pas-sa-intreaca-telekom-15266810
15266810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.