RBS Romania iese cu o noua promotie pentru posesorii de card

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 25 mai 2011 27 afişări

Posesorii de carduri de credit RBS Romania care activeaza pana la 29 iulie serviciul Direct Debit pentru contul cardului de credit primesc cadou contravaloarea primei facturi de telefonie Orange, Vodafone si/sau Romtelecom, in limita a 100 lei/factura, informeaza banca.

Daca acestia sunt abonati la mai multe servicii de telefonie, vor primi contravaloarea primei facturi platite prin Direct Debit pentru fiecare furnizor in parte (maximum 100 lei/factura). Abonatii Vodafone primesc cadou si 50 de minute in retea/luna timp de 6 luni, daca activeaza serviciul Direct Debit pana la 30 iunie. Pentru debitarea directa, RBS nu percepe comision, iar tranzactia se inregistreza ca o plata la comercianti.

"RBS Romania este un promotor al serviciilor electronice la distanta si de aceea incurajam clientii prin aceasta campanie promotionala sa isi activeze serviciul Direct Debit pentru contul cardului de credit. Clientii nostri sunt persoane tinere, dinamice si ocupate, asadar plata facturilor de telefonie poate fi o grija in plus in fiecare luna", a comentat Marijana Vasilescu, director de comunicare si marketing al RBS Romania.

Este a doua promotie intr-o singura luna cu care RBS spera sa impulsioneze folosirea cardurilor bancii, dupa cea prin care le ofera posesorilor de carduri de credit RBS MasterCard Royal Gold si Royal Black vizionari de film gratuite, timp de trei luni, la orice cinematograf din tara, in limita a 50 de lei, respectiv 100 de lei pe luna.

RBS Romania s-a reorientat pe parcursul anului trecut de la sectorul de clienti companii, unde avea concentrata majoritatea activelor, spre retail, sector unde are o expunere de circa 506 de milioane de euro, reprezentand peste 40% din valoarea expunerii bancii pe piata romaneasca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
RBS,
carduri,
promotie,
direct debit,
facturi
/actualitate/rbs-romania-iese-cu-o-noua-promotie-pentru-posesorii-de-card-8285499
8285499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.