Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, după rezilierea contractului Lotului 3 Lugoj-Deva: A fost preluat de către CNAIR. Va fi deschis la sfârşitul lunii septembrie

Postat la 05 septembrie 2019 70 afişări

Lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj, în lungime de 21,1 kilometri, va fi deschis circulaţiei la sfârşitul lunii septembrie, a anunţat, joi, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. El a mai spus că se va circula de la Sibiu la Nădlac la profil de autostradă.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, după rezilierea contractului Lotului 3 Lugoj-Deva: A fost preluat de către CNAIR. Va fi deschis la sfârşitul lunii septembrie

Aflat în vizită pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat joi că lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj va fi dat în circulaţie la sfârşitul lunii septembrie.

„Lotul 3 va fi deschis undeva la sfârşitul lunii septembrie. A fost preluat de către CNAIR, se fac lucrările. Va fi dat în trafic la sfârşitul lui septembrie. Deci acei 44 de kilometri vor fi în integralitate deschişi, se va circula de la Sibiu la Nădlac la profil de autostradă”, a declarat Răzvan Cuc.

Lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj are 21,1 kilometri lungime şi, potrivit CNAIR, stadiul lucrărilor era la sfârşitul lunii iulie de 95,5%.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.