Răzvan Ciobanu a murit într-un accident în Constanţa. Creatorul de modă era singur în maşină/ A fost găsit de un localnic | VIDEO

Postat la 29 aprilie 2019 1152 afişări

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident în Constanţa. Creatorul de modă era singur în maşină/ A fost găsit de un localnic | VIDEO

UPDATE: Trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă maşina pe care o conducea, fiind proiectat, din cauza vitezei, în afara autoturismului. Acesta a fost găsit de un localnic, luni dimineaţa, în jurul orei 7.

Poliţiştii din Constanţa au primit un apel la 112 în jurul orei 7.15, de la un localnic, care trecea prin zonă şi care a spus că un bărbat este mort lângă o maşină cu care s-ar fi produs un accident. Practic, din cauza vitezei cu care rula, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, din cauza impactului. Cel mai probabil nu purta centură de siguranţă.

„Cu exactitate se va şti ora decesului după autopsie. La această oră nu ştim la ce oră s-a produs accidentul”, a spus Andreea Muntean, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa.

Primele cercetări arată că maşina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul judeţean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Constanţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
constanta,
moda,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.