Razie printre şoferii de TAXI din Bucureşti. Poliţiştii au dat 95 de amenzi şi au reţinut mai multe permise

Postat la 06 decembrie 2018 29 afişări

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au verificat, marţi şi miercuri, taximetriştii şi au aplicat 95 de amenzi în valoare de peste 30.000 de lei, fiind suspendate şi şase permise. Din cele 158 de maşini verificate, 15 aveau deficienţe tehnice majore.

Razie printre şoferii de TAXI din Bucureşti. Poliţiştii au dat 95 de amenzi şi au reţinut mai multe permise

La verificări, poliţiştii au urmărit eliminarea activităţilor ilegale în domeniul taximetriei, verificarea deţinerii documentelor de transport de persoane în regim taxi, verificarea stării tehnice, reducerea numărului de accidente rutiere şi impunerea respectării normelor legale care reglementează activitatea de taximetrie.

„Au fost verificate peste 158 de autoturisme şi au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 32.000 de lei, pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie. Au fost reţinute 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce si au fost reţinute 15 certificate de înmatriculare pentru deficienţe tehnice majore. Totodată, au fost identificaţi 8 conducători de autoturisme care nu deţineau autorizaţie taxi valabilă, dispunându-se măsura complementară a suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru o perioadă de 6 luni, prin reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare”, informează Brigada Rutieră.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
amenzi,
permise,
politisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.