Războiul l-a sărăcit pe Putin. Forbes anunţă cifrele falimentului pentru Rusia

Autor: Daniel Contescu Postat la 25 noiembrie 2022 40 afişări

În 9 luni, Rusia a cheltuit 82 de miliarde de dolari doar pe operaţiuni militare, ceea ce înseamnă un sfert din veniturile din 2021.

 

În timpul invaziei de 9 luni a Ucrainei, Rusia a cheltuit 82 de miliarde de dolari pentru război, eeste analiza efectuată de Forbes, în ediţia sa ucraineană.

Au fost incluse costurile directe necesare susţinerii operaţiunilor militare, dar nu şi cheltuielile stabile de apărare şi pierderile legate de economie.

În 2021, explică Forbes, toate veniturile bugetare ale Rusiei s-au ridicat la 340 de miliarde de dolari. Prin urmare, Federaţia Rusă a cheltuit deja un sfert din veniturile de anul trecut pe operaţiuni militare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
miliarde,
forbes,
razboi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.