Ravinder Takkar, Vodafone România: Anul acesta vom investi masiv în reţea

Postat la 23 mai 2016 181 afişări

Ravinder Takkar, Vodafone România: Anul acesta vom investi masiv în reţea

Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va avea în acest an un buget “masiv” pentru investiţiiile în reţea, a spus luni, la o întâlnire cu jurnaliştii, Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România.

"Acum doi ani Vodafone România a avut unul dintre cele mai mari bugete de investiţii în reţea, ca parte a programului Spring derulat la nivel de grup. Anul trecut am avut un buget de investiţii şi mai mare pentru reţea. Anul acesta vom creşte din nou investiţia în reţea faţă de anul trecut - este o sumă pe care sigur nu am mai investit-o în reţea din perioada Connex, este o investiţie masivă", a spus Takkar, fără a oferi însă o cifră exactă.

Şeful Vodafone România a mai declarat în cadrul întâlnirii că în cei doi ani care au trecut de la preluarea mandatului de CEO al companiei numărul de site-uri (locaţii în care sunt amplasate antene şi alte echipamente tehnice) a crescut cu 50%: "Numărul de site-uri a crescut cu 50%. Va imaginaţi cât de puternic a crescut reţeaua în această perioadă".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ravinder-takkar-vodafone-romania-anul-acesta-vom-investi-masiv-in-retea-15361342
15361342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.