RATB a modificat traseul liniilor 104 şi 124 din cauza lucrărilor la staţia de metrou Eroilor 2

Autor: Aurelia Alexa Postat la 05 martie 2015 85 afişări

Autobuzele liniilor 104 şi 124 vor avea traseul modificat iar cele ale liniei 123 nu vor mai opri în staţia Opera Naţională, din cauza lucrărilor la staţia Eroilor 2 pentru magistrala de metrou Drumul Taberei, informează, joi, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Sursa citată precizează că traficul rutier pe Bulevardul Eroii Sanitari şi în intersecţia cu Bulevardul Eroilor va fi reorganizat pentru continuarea lucrărilor de construire a magistralei de metrou Drumul Taberei, staţia Eroilor 2.

Astfel, începând de joi, liniile autobuzelor 104 şi 124 vor funcţiona pe traseul de bază între Cora Pantelimon, respectiv Romprim şi Opera Naţională (capătul liniei 668), apoi pe un traseu modificat, pe Splaiul Independenţei (malul stâng), Podul Eroilor, cu întoarcere pe Splaiul Independenţei (malul drept), apoi pe traseele actuale.

De la aceeaşi dată, autobuzele liniei 123 vor opri pe sensul spre Gara de Nord în staţia Opera Naţională, amplasată pe Splaiul Independenţei, înainte de intersecţia cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu (comun cu autobuzele liniilor 104 şi 124), iar cele ale liniilor 104 şi 124 vor opri şi în staţia Opera Naţională (capătul liniei 668), amplasată după rondul Piaţa Operei", se arată în comunicat.

În perioada de derulare a lucrărilor, autobuzele liniei 123 nu vor mai efectua opriri în staţia Opera Naţională (comun cu linia 668), amplasată după rondul Piaţa Operei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AUTOBUZE,
TRASEE,
MODIFICĂRI
/actualitate/ratb-a-modificat-traseul-liniilor-104-si-124-din-cauza-lucrarilor-la-statia-de-metrou-eroilor-2-13937302
13937302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.