Răsturnare TOTALĂ de situaţie! Huiduielile de pe Arena Naţională, atribuite lui Halep. Firea: Colajul a fost pus la cale de Dragnea

Postat la 03 septembrie 2018 291 afişări

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, duminică, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Naţională, că filmuleţul apărut a doua zi, care spunea că de fapt Simona Halep a fost huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

Răsturnare TOTALĂ de situaţie! Huiduielile de pe Arena Naţională, atribuite lui Halep. Firea: Colajul a fost pus la cale de Dragnea

"Vă amintiţi momentul Arena Naţională- Simona Halep. A doua zi a apărut pe Facebook un colaj că de fapt nu am fost huiduită eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intenţionat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, aşa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu să am şi mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce să distorsionăm adevărul şi să comunicăm că nu eu am fost huiduită de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupăm? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea să se perpetueze şi să fiu pusă in situaţie negativă. I-am spus să se scoată acel colaj imediat", a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Mai multe organizaţii PSD au postat pe Facebook, pe 12 iunie, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Filmuleţul era publicat la o zi după ce Gabriela Firea a fost huiduită, pe Arena Naţională, în momentul în care şi-a făcut apariţia alături de Simona Halep şi a luat cuvântul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.