RAR a lansat aplicaţia prin care poţi afla totul despre maşina pe care vrei să o cumperi

Postat la 21 martie 2019 210 afişări

Tarifele de referinţă pentru poliţele auto obligatorii (RCA) au fost publicate de catre Autoritatea de Supraveghere Financiară, acestea fiind, în multe situaţii, mai mari comparativ cu cele valabile pentru semestrul anterior.

RAR a lansat aplicaţia prin care poţi afla totul despre maşina pe care vrei să o cumperi

Pentru şoferii cu vârsta cuprinsă între 31 şi 40 de ani care deţin autovehicule cu o capacitate cilindrică de 1.401-1.600 centimetri cubi tariful de referinţă a urcat la 908 lei, după ce au plătit în a doua jumătate a lui 2018 o primă medie de 625 de lei, cu 13% mai redusă faţă de tariful de referinţă de 716 lei.

 

Din analiza tarifelor de referinţă pentru persoane fizice, pentru fiecare segment de risc, rezulta ca evolutiile sunt generate, in principal, de dinamica structurii asiguratilor RCA in functie de clasele de bonus-malus.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rca,
tarife,
auto,
polite,
publicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.