Rapperul sud-coreean Psy a lansat un nou album

Autor: Departamentul Life Postat la 01 decembrie 2015 121 afişări

Rapperul sud-coreean Psy, care şi-a câştigat celebritatea la nivel internaţional în anul 2012 cu piesa "Gangnam Style", a lansat un nou album, care include şi o colaborare cu rapperul american will.i.am, potrivit Reuters.

"Acest album are la bază muzica dance şi include elemente din genuri muzicale precum EDM (electronic dance music), hip-hop, funk, medium tempo şi trap, care este popular în prezent", a declarat Psy, într-o conferinţă de presă.

Cântăreţul a mai spus că a încercat prin noul său album să trezească în fanii săi tot felul de emoţii, bucurie, supărare, întristare, plăcere, iubire, ură şi lăcomie.

Noul album al lui Psy include şi melodia "ROCKnROLLBABY", pentru care acesta a colaborat cu will.i.am.

Intitulat "Chiljip PSY-Da/ This Is PSY's Seventh Album", noul disc a fost lansat marţi, după aproximativ un an şi jumătate de la lansarea melodiei "Gentleman", potrivit billboard.com.

Acesta este primul album lansat de Psy după ce melodia "Gangnam Style", din 2012, a făcut din acesta un superstar internaţional, după publicarea videoclipului acestei piese pe site-ul YouTube. De atunci, videoclipul a fost vizualizat de 2,4 miliarde de ori, doborând toate recordurile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSY,
ALBUM,
LANSARE
/actualitate/rapperul-sud-coreean-psy-a-lansat-un-nou-album-14905531
14905531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.