Rapoartele financiare Apple vor dezvălui problemele iPhone X, compania va anunţa şi noile modele

Postat la 30 aprilie 2018 190 afişări

Apple Inc. îşi va prezenta marţi rapoartele financiare, iar tot atunci analiştii se aşteaptă ca liderii companiei să confirme problemele modelului iPhone X, dar şi planurile pentru următorul model de telefon, relatează Bloomberg.

Rapoartele financiare Apple vor dezvălui problemele iPhone X, compania va anunţa şi noile modele

Apple este aşteptat să raporteze marţi câştigurile trimestriale, iar tot atunci este de aşteptat ca reprezentanţii companiei să confirme ceea ce majoritatea investitorilor au acceptat în cele din urmă: faptul că iPhone X nu trăieşte mai mult decât efervescenţa iniţială; raportul ar trebui să ofere, de asemenea, indicii asupra strategiei viitoare a companiei pentru cel mai recent produs al său.

Reprezentanţii Apple au redus estimările vânzărilor Iphone în noua prognoză de vânzări, iar acţiunile companiei au scăzut cu aproape 8% în ultimele două săptămâni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.