Rădulescu, revoltat de creşterea numărului de femei la şefia PSD: Foarte simplu şi foarte şmechereşte. Eu iubesc femeile,dar chiar aşa...

Postat la 05 martie 2018 149 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că intenţionează să candideze pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului, dar a acuzat modificarea statutului partidului, care va duce la mărirea numărului de funcţii de vicepreşedinte alocate femeilor, dar şi o limitare a candidaturilor.

Rădulescu, revoltat de creşterea numărului de femei la şefia PSD: Foarte simplu şi foarte şmechereşte. Eu iubesc femeile,dar chiar aşa...

”Eu aş vrea să candidez la funcţia de vicepreşedinte al partidului, cum am candidat şi acum patru ani. Înţeleg că se va propune o modificare de statut şi înţeleg că s-a propus să fie alegeri pe regiuni şi nu poţi să candidezi decât unul singur - un bărbat şi o femeie, pentru că nu poate în regiunea respectivă să dea organizaţia un singur aviz decât pentru o singură persoană. Logic - foarte simplu şi foarte şmechereşte”, a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.

El a mai spus că ar trebui organizate alegeri pe actualul statut.

”Eu cred că ar trebui să mergem pe statutul vechi al partidului, nu să facem un statut nou, ca să nu existe competiţie în partid. Mie mi se pare firesc ca orice om să poată candida. Ar fi limitarea candidaturilor”, a adăugat Rădulescu.

El a acuzat şi creşterea procentului de posturi de vicepreşedinte alocat femeilor.

”Vor fi jumătate bărbaţi şi jumătate femei. Fiind opt regiuni, vor fi opt bărbaţi şi opt femei. Se măreşte numărul de femei. Ceea ce... Eu nu am nimic... Mie îmi plac femeile, le iubesc extraordinar, dar nu ştiu dacă e, aşa, o cutumă în partidul nostru, chiar aşa, dintr-o dată, de la 30(% -n.r.) la 50(% n.r.)...”, a mai spus deputatul PSD.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.