Radu Mazăre trebuie adus din Madagascar cu mandat. În ce stadiu sunt documentele

Postat la 08 februarie 2019 122 afişări

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au transmis, vineri, că se fac activităţi pentru sesizarea instanţei în vederea emiterii unui mandat european de arestare şi a unui mandat de urmărire internaţională a fostului primar Radu Mazăre, după condamnarea sa definitivă la 9 ani de închisoare.

Radu Mazăre trebuie adus din Madagascar cu mandat. În ce stadiu sunt documentele

„În prezent se desfăşoară activităţi pentru întocmirea documentelor necesare sesizării instanţei de judecată în vederea emiterii mandatului european de arestare şi a celui de urmărire internaţională”, au transmis, vineri, reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Fostul acţionar FC Dinamo, Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, care a primit 9 ani de închisoare, a fost încarcerat vineri la Penitenciarul Rahova.

 

În primă instanţă, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, în acest dosar, în iulie 2017, la patru ani de închisoare cu suspendare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mandat,
radu mazare,
documente,
madagascar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.