Radu Mazăre, la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de luare de mită: Sunt un luptător

Postat la 16 aprilie 2014 38 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a venit, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul "Henri Coandă".

Radu Mazăre, la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de luare de mită: Sunt un luptător

 Radu Mazăre a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că este un luptător, precizând că nu vrea să dea alte detalii înainte de întâlnirea cu procurorii.

Primarul Constanţei a mai spus că o felicită "din tot sufletul" pe Gabriela Firea, pentru că a dat dovadă de curaj şi este un exemplu "pentru mulţi mormoloci din politica românească".

Întrebat în legătură cu sesizarea CSM de către procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în cazul unor declaraţii ale sale care ar aduce atingere dreptului la imagine al magistraţilor, Mazăre a spus că DNA, Serviciile sunt "instrumente ale lui Băsescu", care ar vrea ca nimeni să nu mai scoată niciun cuvânt în ţara românească. "Şi Ceauşescu voia la fel", a mai spus Mazăre.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-mazare-la-dna-pentru-a-fi-audiat-in-dosarul-in-care-este-acuzat-de-luare-de-mita-sunt-un-luptator-12473377
12473377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.