Racheta care ar putea declanşa un război! Aceasta a ajuns în zona de apărare aeriană japoneză

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 25 august 2016 4846 afişări

Un submarin nord-coreean a lansat, miercuri dimineaţă, o rachetă balistică ce a zburat pe o rază de aproximativ 500 de kilometri spre Japonia, relatează Reuters online.

Racheta care ar putea declanşa un război! Aceasta a ajuns în zona de apărare aeriană japoneză

Racheta a fost lansată la ora locală 05.30 din apropiere de oraşul de coastă Sinpo, unde, potrivit imaginilor din satelit, se află o bază submarină, au declarat pentru Reuters, oficiali sud-coreeni.

Racheta a ajuns în zona de apărare şi identificare aeriană japoneză pentru prima oară, a declarat Yoshihide Suga, şeful cabinetului premierului japonez. Comandamentul strategic al Statelor Unite a anunţat că a urmărit ceea ce părea a fi o rachetă balistică de tip KN-11 lansată de pe un submarin şi a confirmat că aceasta a zburat aproximativ 500 de kilometri. 

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
racheta,
atac,
coreea de nord,
japonia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.