Putin: Singura soluţie pentru puterea de la Kiev este dialogul. Folosirea forţei duce ţara spre haos

Postat la 17 aprilie 2014 35 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că singura soluţie pentru puterea de la Kiev este "dialogul" şi nu folosirea forţei, care duce ţara spre "haos". Vladimir Putin a respins, de asemenea, acuzaţiile privind implicarea forţelor ruse în revoltele din estul Ucrainei.

Putin: Singura soluţie pentru puterea de la Kiev este dialogul. Folosirea forţei duce ţara spre haos

 "Doar prin dialog, proceduri democratice şi nu prin folosirea forţelor armate, a tancurilor şi avioanelor poate fi restabilită ordinea în ţară", a declarat Putin, în direct la televiziune, la tradiţionala sesiune de întrebări din partea cetăţenilor.

Vladimir Putin a respins, de asemenea, acuzaţiile privind implicarea forţelor ruse în revoltele din estul Ucrainei.

Moscova: Afirmaţiile privind implicarea forţelor ruse în estul Ucrainei ţin de paranoia

Afirmaţiile autorităţilor ucrainene privind implicarea forţelor speciale ruse în evenimentele din estul ţării seamănă cu "paranoia", a declarat joi ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-singura-solutie-pentru-puterea-de-la-kiev-este-dialogul-folosirea-fortei-duce-tara-spre-haos-12480947
12480947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.