LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Putin: Rusia trebuie să-şi consolideze capabilităţile în domeniul apărării ca răspuns la prezenţa NATO în regiune

Postat la 22 iulie 2014 45 afişări

Rusia este necesar să-şi consolideze rapid şi deplin capabilităţile în domeniul apărării, în contextul consolidării prezenţei militare a NATO în apropierea frontierelor ruseşti, a declarat marţi preşedintele Vladimir Putin, relatează agenţia RIA Novosti în pagina electronică.

Putin: Rusia trebuie să-şi consolideze capabilităţile în domeniul apărării ca răspuns la prezenţa NATO în regiune

 "În fapt NATO îşi consolidează în mod demonstrativ trupele pe teritoriul statelor est-europene, inclusiv în zone de la mările Neagră şi Baltică", a declarat Putin într-o reuniune a Consiliului de Securitate.

"Din această cauză avem nevoie de implementarea tuturor măsurilor plănuite, cu scopul de a amplifica capabilităţile ţării în domeniul apărării în mod rapid şi deplin, bineînţeles că inclusiv în Crimeea şi la Sevastopol, unde este necesar să reconstruim infrastructura militară de la zero", a subliniat el.

Rusia implementează în prezent un program ambiţios de reînarmare, în valoare de 20 de trilioane de ruble (aproximativ 640 de miliarde de dolari), până la orizontul lui 2020.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-rusia-trebuie-sa-si-consolideze-capabilitatile-in-domeniul-apararii-ca-raspuns-la-prezenta-nato-in-regiune-12957731
12957731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.