Puteţi trăi fără telefon mobil ? O nouă lege ar putea interzice copiilor să folosească un telefon mobil până la varsta de 21 de ani

Autor: Ioana Matei Postat la 14 ianuarie 2020 411 afişări

Puteţi trăi fără telefon mobil ? O nouă lege ar putea interzice copiilor să folosească un telefon mobil până la varsta de 21 de ani

Un senator din statul american Vermont a lansat recent o propunere de lege care ar vrea interzicerea folosirii telefoanelor mobile de către persoanele care au mai puţin de 21 de ani.

Proiectul de lege invocă pericolele create de cyberbullying, radicalizare şi riscurile scrisului de mesaje în timp ce conduc. El crede că cei care ar încălca legea ar trebui să primească o amendă de 1.000 de dolari şi până la un an de închisoare.

„Este clar că persoanele care au sub 21 de ani nu sunt suficient de mature astfel încât să folosească telefoanele în siguranţă”, scrie textul legii.

Rodgers a spus că noua lege este de fapt un protest la o altă lege promulgată de statul american care interzicea persoanelor de sub 21 de ani să cumpere o armă dacă nu urmează mai întâi un curs de siguranţă publică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lege,
folosire,
inchisoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.