PUTEREA ŞI OPOZIŢIA, faţă în faţă ÎN PARLAMENT ŞI ÎN STRADĂ. Susţinători DIN AMBELE TABERE vin în faţa Casei Poporului

Postat la 26 iunie 2018 83 afişări

Opoziţia îşi îndeamnă simpatizanţii să participe la manifestaţiile de susţinere a moţiunii de cenzură, anunţate miercuri, în faţa Parlamentului. Claudiu Manda avertizează că şi susţinătorii Coaliţiei PSD-ALDE ar putea veni acolo.

PUTEREA ŞI OPOZIŢIA, faţă în faţă ÎN PARLAMENT ŞI ÎN STRADĂ. Susţinători DIN AMBELE TABERE vin în faţa Casei Poporului

Susţinători din ambele tabere - Putere şi Opoziţie - s-ar putea întâlni în faţa Casei Poporului miercuri, în timpul votării moţiunii de cenzură. Unii - pro, alţii - contra. Luni, preşedintele PNL Ludovic Orban a îndemnat simpatizanţii liberali să iasă în stradă la mitingurile anunţate în ziua moţiunii de cenzură, atât în ţară cât şi în Bucureşti.

"Am luat decizia de a solicita membrilor, simpatizanţilor PNL, să fie prezenţi la toate manifestaţiile de susţinere a moţiunii de cenzură, atât în Bucureşti miercuri, în ziua moţiunii, cât şi în toate celelalte oraşe în care se vor organiza mitinguri şi le-am solicitat să fie prezenţi pentru a fi alături de cetăţenii români care vor ca România să revină pe drumul drept", a declarat Ludovic Orban, la finalul şedinţei de luni a Biroului Executiv al partidului.

Citiţi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.