PSD vine cu o nouă teorie: Tudor Chirilă, plătit de Soros

Postat la 21 ianuarie 2018 629 afişări

Tudor Chirilă este plătit de Soros! Este o ipoteză dintr-un material popularizat de filialele PSD pe Facebook. "Tudor Chirilă nu este altceva decât un instigator al #Rezist, mişcare anarhistă, de extremă dreaptă, care îşi propune destabilizarea României", scrie în document.

PSD vine cu o nouă teorie: Tudor Chirilă, plătit de Soros

În materialul popularizat de filialele PSD apare şi întrebarea dacă postul de televiziune la care lucreaza Chirilă este un instrument de manipulare folosit de George Soroş, pentru că îl tolerează pe acesta ca membru în juriul unei emisiuni-concurs de talente muzicale. În material se mai precizează că Soros foloseşte jurnalişti şi lideri de opinie pe post de, citez, "vuvuzele".

Actorul a dat replica, tot pe contul de Facebook: "Se pare că deranjez destul de tare dacă pesediştii au început să distribuie cu disperare pagini de fake news cu acoperire de pamflet", scrie Chirilă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.