Provident se extinde în nordul ţării

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 27 iunie 2013 82 afişări

Compania de credite de consum Provident Financial România se extinde în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare.Astfel, în a doua jumătate a acestui an, Provident va deschide prima sucursală din Bistriţa, ca parte a unor investiţii de 30 de milioane de euro, programate de companie în acest an.

O echipă de 30 de angajaţi şi agenţi independenţi vor pune bazele operaţiunilor în acest judeţ, urmând ca numărul acestora să depăşească 75 în următorii ani. Provident se aşteaptă să atingă pragul de 500 de clienţi în Bistriţa-Năsăud până la sfârşitul anului, cifră care va creşte până la peste 5.000 până în 2018. Odată cu deschiderea sucursalei din Bistriţa vor fi acoperite inclusiv localităţile Beclean şi Năsăud, iar pentru anul viitor sunt planificate deschideri de agenţii şi în localităţile Rodna şi Sângeorz-Băi.

Totodată, Provident Financial România a extins activitatea anul acesta şi în Satu Mare, după ce a deschis, în 2012, prima sucursală din judeţ. Compania acoperă acum şi localităţile Ardud şi Carei, iar planurile pentru 2014 vizează extinderea în localităţile Negreşti-Oaş şi Tâşnad. În prezent, peste 50 de angajaţi şi agenţi independenţi îşi desfăşoară activitatea în sucursala din Satu Mare, deservind peste 1.600 de clienţi, cifră care va depăşi 2.000 până la sfârşitul lui 2013 şi va ajunge la 4.000 în următorii trei ani. în total, până în 2018, Provident estimează că numărul clienţilor din întreg judeţul Satu Mare va depăşi 6.000.

”Extinderea operaţiunilor în zona de nord a ţării reprezintă unul dintre cei mai importanţi paşi în atingerea obiectivului nostru de a ajunge la acoperire naţională. Este un moment oportun pentru această extindere, în principal datorită infrastructurii logistice pe care am dezvoltat-o în cele două judeţe şi a angajaţilor pregătiţi să asigure dezvoltarea operaţiunilor într-un mod responsabil şi sănătos”, a declarat Ivo Kalik, director general al Provident Financial România.

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), care are peste 2,4 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa, precum şi în Mexic. Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, de unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor.

Provident are acum peste 750 de angajaţi şi colaborează cu peste 3.900 de agenţi independenţi în peste 60 de oraşe din întreaga ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
credite de consum
/actualitate/provident-se-extinde-in-nordul-tarii-11035389
11035389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.