PROTESTUL din 10 august | Comisia de apărare, CONVOCATĂ pentru audierea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru

Autor: Ema Stoica Postat la 02 septembrie 2018 67 afişări

Preşedintele Comisiei de Apărare, senatorul PNL, Marcel Vela, a transmis că a convocat o nouă şedinţă, marţi, pentru audierea prefectului Capitalei, comandantului Jandarmeriei şi ministrului de Interne „pentru a afla ce s-a întâmplat la protestul din 10 august” şi cere demisia lui Carmen Dan.

„Până astăzi, ministrul Carmen Dan nu a transmis Raportul MAI cu privire la abuzurile din 10 august, solicitat oficial încă din data de 24 august. Până în prezent, Biroul Permanent al Senatului nu a comunicat Comisiei de ce nu a aprobat solicitarea PNL de a avea activitate încă din data de 13 august pentru a afla ce s-a întâmplat la protestul din 10 august. Şedinţa Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din data de 27 august, a fost boicotată de senatori ai PSD”, a afirmat preşedintele Comisiei de Apărare, Marcel Vela.

Senatorul PNL anunţă convocarea unei şedinte la Comisia de Apărare, pentru audierea ministrului Carmen Dan, a prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru şi comandantului Jandarmeriei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CARMEN DAN,
PNL,
APĂRARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.