PROTEST spontan la CFR. Circulaţia feroviară afectată/ ZECI de trenuri, între care trei internaţionale, OPRITE în gări

Postat la 22 martie 2017 86 afişări

Compania Naţională de Căi Ferate informează că o parte dintre angajaţii feroviari au declanşat un protest spontan începând cu ora 07.00, acţiune care afectează graficul de circulaţie al trenurilor.

PROTEST spontan la CFR. Circulaţia feroviară afectată/ ZECI de trenuri, între care trei internaţionale, OPRITE în gări

UPDATE ora 9.03 - Zeci de trenuri, între care trei internaţionale, oprite în gări

Zeci de trenuri, între care două internaţionale spre Budapesta şi unul care venea de la Viena, sunt oprite în gări, în urma unui protest spontan al angajaţilor CFR. Mai multe persoane au cumpărat bilete şi aşteaptă pe peron, în speranţa că greva se va opri şi trenurile vor pleca din staţii.

O parte a membrilor Sindicatului Libertatea Căi Ferate Cluj au întrerupt, miercuri, spontan, activitatea, nemulţumiţi că nu au primit garanţii că salariile lor vor fi majorate, fiind afectate de grevă un număr de 8 trenuri de călători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trenuri,
oprire,
protest,
circulatie,
gari,
cfr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.