Protest în Piaţa Victoriei | Manifestanţii, reproşuri la adresa coaliţiei PSD-ALDE; traficul, închis pe Bulevardul Aviatorilor

Autor: Mihaela Gidei Postat la 12 mai 2018 148 afişări

Peste o mie de persoane protestează, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, manifestanţii acuzând coaliţia PSD-ALDE că nu şi-a respectat promisiunile din campania electorală şi că îndepărtează ţara de standardele europene şi democratice. Traficul a fost închis pe Bulevardul Aviatorilor.

"Am venit pentru că nu vrem să ne mai fie ruşine. Vrem ca politicienii să demisioneze şi să avem o ţară cu care să nu ne mai fie ruşine in Europa. Suntem invadaţi de corupţi!", a spus Andreea, o protestatară.

"Nu ne lăsăm, o să venim în fiecare sâmbătă, în fiecare duminică să cerem demisia Vioricăi Dăncilă, cea care ne face de râs ţara. Trebuia să asculte preşedintele şi să demisioneze. Vrem justiţie, nu corupţie. Suntem conduşi de niste penali. Nu mi-e teamă să spun acest cuvânt", a declarat Ioan.

Au existat şi tensiuni între protestatari şi jandarmi, aceştia din urmă încercând să monteze garduri în zona Pieţei Victoria, moment în care manifestanţii au început să scandeze "Fără garduri" şi "Ruşine să vă fie", iar jandarmii au renunţat la montarea lor. Oamenii legii au format însă un cordon în jurul manifestanţilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PROTEST,
PIAŢA VICTORIEI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.