Propunere incredibilă a unui consilier local din Mediaş. Vrea să „scoată corzile vocale” ale câinilor

Postat la 17 februarie 2016 169 afişări

Propunere incredibilă a unui consilier local din Mediaş. Vrea să „scoată corzile vocale” ale câinilor

Ioan Ciulea, consilier municipal la Mediaş, a depus la Primărie o propunere de hotărâre locală prin care cere ca toţi cetăţenii din oraş care au câini de curte ce latră prea tare, să le scoată corzile vocale sau, dacă nu vor să-şi opereze animalele de companie, să le „înstrăineze”.

    „Propun modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local Mediaş 52/2009 privind normele şi regimul contravenţiilor privind creşterea, deţinerea şi protecţia animalelor în municipiul Mediaş. Propun modificarea articolului 7 prin introducerea unui aliniat nou, respectiv aliniatul 6, cu următorul conţinut: obligarea deţinătorilor persoane fizice şi juridice de câini care tulbură liniştea publică a locatarilor la casă prin lătratul continu prin intensitate mare, acest lucru să se facă cu acordul vecinilor în scris şi totodată să-şi opereze animalul la corzile vocale sau după caz înstrăinarea animalului”, propune consilierul Ciulea, în documentul înregistrat luni, la Primăria Municipiului Mediaş.

Purtătorul de cuvânt a Primăriei Mediaş, Ioana Făgădar, a explicat, miercuri, pentru Agerpres, că Ioan Ciulea urmează ca luni, 22 februarie, să prezinte această iniţiativă, colegilor săi, în şedinţa Consiliului Local.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medias,
propunere,
caini,
consilier,
scoatere
/actualitate/propunere-incredibila-a-unui-consilier-local-din-medias-vrea-sa-scoata-corzile-vocale-ale-cainilor-15078545
15078545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.