Proprietarul Osho a investit 300.000 de euro într-un restaurant în Centrul Vechi

Autor: Ioana Matei Postat la 24 noiembrie 2014 518 afişări

Grecul Giorgios Malideros, care a cumpărat în urmă cu un an afacerea Osho de la românul Florin Rădulescu, a inaugurat un nou restaurant în Centrul Vechi – Oro Toro By Osho, în urma unei investitiţii de 300.000 de euro.

Restaurantul mizează pe preparatele de vită maturată, la fel ca Osho, dar va avea un alt concept, de pub, cu preţuri adaptate la nivelul zonei. Astfel, dacă în restaurantul Osho, valoarea medie a bonului este de aproximativ 150 de lei, la Oro Toro aceasta va fi de 60 de lei.

 Managementul estimeaza o cifra de afaceri pentru 2015 de 1 milion de euro.

Odata cu deschiderea Oro Toro by Osho, managementul isi propune sa atraga o noua categorie de clienti care nu au experimentat pana acum gustul autentic Osho, in special tineri care vor sa ia masa in atmosfera specifica unui pub si de asemenea turistii care aprecieaza cutt-urile suculente. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proprietarul-osho-a-investit-300-000-de-euro-intr-un-restaurant-in-centrul-vechi-13629269
13629269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.