Proiect de lege: Insula Plumbuita trece de la Apele Române la CL Sector 2, pentru un parc cultural

Postat la 24 aprilie 2014 45 afişări

Un grup de 38 de parlamentari a iniţiat un proiect de lege prin care Insula Plumbuita, aflată în parcul Plumbuita, trece de la Administraţia Naţională Apele Române la Consiliul Local al Sectorului 2, pentru a fi transformată într-un parc cultural, cu fântâni arteziene.

Proiect de lege: Insula Plumbuita trece de la Apele Române la CL Sector 2, pentru un parc cultural

 Proiectul prevede că Insula Plumbuita, aflată în domeniul public al statului la Administraţia Naţională Apele Române, va fi transferată în administrarea Consiliului Local al Sectorului 2.

Iniţiatorii precizează că Insula Plumbuita trebuie să treacă în administrarea Consiliului Local al Sectorului 2 deoarece acesta intenţionează să depună câteva proiecte pentru finanţare în cadrul Programului Operaţional al Planului Integrat de Dezvoltare Urbană a zonei Plumbuita - Steaua Roşie Petricani, care să conducă la schimbarea aspectului urbanistic al acestei zone.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiect-de-lege-insula-plumbuita-trece-de-la-apele-romane-la-cl-sector-2-pentru-un-parc-cultural-12519396
12519396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.