Programul României în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin

Autor: Alexandru Stanila Postat la 07 decembrie 2019 287 afişări

Programul României în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin

Echipa naţională a României s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin, vineri, după ce a învins dramatic Ungaria, scor 28-27. În această fază, tricolorele vor înfrunta Rusia, Suedia şi Japonia în zilele de duminică, marţi, respectiv miercuri.

Programul României în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin:

Duminică, 8 decembrie, ora 08:00: România - Rusia

Marţi, 10 decembrie, ora 13:30: România - Suedia

Miercuri, 11 decembrie, ora 11:00: România - Japonia

Toate partidele vor avea loc în Kumamoto, Japonia.

Pentru că nu a obţinut nicio victorie în partidele cu Spania şi Muntenegru, România va porni cu 0 puncte în clasamentul din grupele principale ale Campionatului Mondial.

Clasamentul grupei principale 2, din care face parte România:

1. Rusia - 4 puncte

2. Spania - 4 puncte

3. Suedia - 2 puncte

4. Muntenegru - 2 puncte

5. România - 0 puncte

6. Japonia- 0 puncte

În cazul în care va încheia pe unul dintre primele două locuri ale grupei, România va obţine calificarea în semifinalele turneului final. Formaţia care va încheia pe locul 3 grupa va disputa o finală pentru poziţia a cincea la turneul final, în timp ce ocupanta locului 4 în grupa principală va juca o finală pentru locul 7.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.