Program TV de Revelion. Cu ce s-au pregătit televiziunile pentru seara de Anul Nou

Autor: Monica Stoica Postat la 30 decembrie 2016 265 afişări

Ce au pregătit televiziuni precum Pro TV, TVR 1, TVR 2 sau Antena 1 pentru seara de Anul Nou? Vedete, concerte, emisiuni speciale, momente umoristice şi nu numai. Află ce poţi urmări în seara de 31 decembrie la televizor.  

Revelion la Pro TV. Ediţii speciale, vedete, filme pentru toate gusturile şi concert Loredana

De Revelion, Pro TV a pregătit acţiune, aventură, thriller şi comedie cu patru filme în premieră: "Furios şi iute în viteza a 5-a", "Bunicul dezlănţuit", "Gardienii galaxiei" şi "Ispita", dar şi ediţii speciale ale emisiunilor "Ce spun românii" şi "Jocuri de celebritate"şi un concert Loredana Groza.

Umorul şi distracţia sunt garantate în ediţiile speciale „Ce spun românii” şi „Jocuri de celebritate”, iar „Concertul Loredana – Sentimente” va aduce muzica şi energia în casele românilor. De acest Revelion, Pro TV a pregătit mixul perfect de comedie, acţiune, umor şi voie bună.

Sâmbătă, 31 decembrie, comedia „Aventurile lui Joe Dirt” aduce în prim plan, de la 14:15, persoana care este întotdeauna în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Joe Dirt are un vis măreţ: să îşi cunoască părinţii. De aici începe aventura care îl duce chiar în Los Angeles! De la ora 16:00, Queen Latifah şi Gerard Depardieu pornesc în „Ultima vacanţă”, cu banii economisiţi de-o viaţă la saltea.

Citiţi mai multe pe Mediafax

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.