Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: Răcoare în prima săptămână, apoi căldură

Autor: Andreea Tobias Postat la 18 august 2020 58 afişări

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: Răcoare în prima săptămână, apoi căldură

Vremea va fi răcoroasă în săptămâna 17 – 24 august, apoi temperaturile urcă peste media perioadei în perioada 24 august - 7 septembrie, potrivit estimărilor meteorologilor. Ploile vor fi abundente în nord-vest.

Săptămâna 17 – 24 august

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, local în sud-vest şi nord-vest, dar şi uşor mai ridicate în nord-est, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice şi nord-vestice, dar şi local deficitar în regiunile estice şi sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 24 – 31 august

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în jumătatea estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile nord-vestice, dar şi deficitare în cele sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 31 august – 7 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru

această perioadă. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, posibil local excedentar în regiunile intracarpatice, dar şi uşor deficitar în sud-est.

Săptămâna 7 – 14 septembrie

Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza meteo,
anm,
august,
regiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.