Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 mai 2021 81 afişări

Până pe 24 mai, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, apoi devin obişnuite pentru această perioadă a anului, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, publicată marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

Săptămâna 10.05.2021 – 17.05.2021

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar cu o posibilă uşoară abatere termică pozitivă în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru

acest interval, dar cu posibilitatea unui uşor excedent, local, în regiunile vestice şi sud-vestice, dar şi a unui uşor deficit în centru şi nord-est.

Săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în jumătatea estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, excedent ce va fi mai pronunţat în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 24.05.2021 – 31.05.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, posibil uşor mai coborâte în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice şi la munte.

Săptămâna 31.05.2021 – 07.06.2021

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
prognoza,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.