Prognoza meteo ANM, 22 decembrie. Plouă în toată ţara. Cum va fi vremea în Bucureşti

Autor: Departamentul Social Postat la 22 decembrie 2019 41 afişări

Cerul va fi noros şi va ploua în cea mai mare parte a ţării. În vestul, sud-vestul ţării, dar şi în zonele montane şi submontane, cantităţile de apă acumulate vor fi însemnate.

CER NOROS, PLOI ÎN TOATĂ ŢARĂ. WEEKEND PLOIOS, DE LUNI VREMEA SE RĂCEŞTE

PROGNOZA METEO ANM. ROMÂNIA, DUMINICĂ

Duminică cerul va fi noros şi va ploua în cea mai mare parte a ţării. În vestul, sud- vestul ţării, dar şi în zonele montane şi submontane, cantităţile de apă acumulate vor fi însemnate. Maximele zilei vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade.

PROGNOZA METEO ANM. BUCUREŞTI

În Bucureşti, prima parte a zilei sunt condiţii de ceaţă, iar maxima zilei va fi de 13 grade. Noaptea sunt anunţate ploi slabe.  Duminică cerul va fi variabil ziua, noros spre seară când sunt anunţate ploi. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în a doua parte a zilei. De luni vremea se răceşte, iar trecător va ploua slab. Temperaturile maxime vor fi de 10- 11 grade celsius.

PROGNOZA METEO ANM. VREMEA LA MUNTE

La munte vântul va sufla cu intensificări, mai ales pe creste, unde sunt anunţate precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 3 grade. În a doua parte a nopţii şi dimineaţa se va forma ceaţa.

PROGNOZA METEO ANM. VREMEA DE LUNI ÎN ŢARĂ

Pentru prima zi a săptămânii viitoare meteorologii anunţă vreme în general închisă, cu temperaturi în scădere. Va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar la munte, in special la altitudini mari va ninge. În vest şi nord-vest se vor acumula cantitãţile de apã mai însemnate. Vântul va sulfa cu intensificări în vestul şi sudul ţãrii, iar la munte, în special în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali va sufla tare, viscolind ninsoarea şi spulberând zãpada.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.