Profi a ajuns la 314 magazine

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 iunie 2015 182 afişări

Reţeaua de retail Profi a deschis astăzi un magazin în Bumbeşti-Jiu şi alte trei în Baia Mare, după ce săptămâna trecută a inaugurat un spaţiu de vânzare la Lovrin. Reţeaua ajunge astfel să numere 314 magazine în 148 de localităţi.

Profi a ajuns la 314 magazine

Magazinele din Bumbeşti-Jiu, din judeţul Gorj, şi cele din Baia Mare funcţionează în format standard, în timp ce unitatea din Lovrin, judeţul Timiş, este operată în formatul experimental mini.

Retailerul Profi, controlat de fondul polonez de investiţii Enterprise Investors, este prezent în 134 de localităţi şi are peste 6.000 de angajaţi. Profi este unul dintre cei mai extinşi retaileri din România la nivel naţional şi a înregistrat afaceri de 330 mil. euro în 2013. Anul trecut, Profi a deschis 71 de magazine noi, iar planurile de expansiune pentru acest an vizează până la 100 de noi unităţi. De altfel, planurile Profi pentru următori doi ani este să ajungă la o reţea de 500 de magazine.

De-a lungul ultimilor ani reţelele de retail, ca Mega Image, Lidl, Profi sau Penny, au continuat să se extindă, crescându-şi astfel, tot mai mult, cota de piaţă în comerţul local.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
profi,
retail,
inaugurare
/actualitate/profi-a-ajuns-la-314-magazine-14502881
14502881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.