Producţia de etichete autoadezive pentru produse dezinfectante a crescut de patru ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Autor: Andra Stroe Postat la 26 martie 2020 89 afişări

Producţia de etichete autoadezive pentru produse dezinfectante a crescut de patru ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Potrivit Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive şi ambalaje flexibile din România, producţia de etichete pentru produsele dezinfectante a crescut de patru ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în contextul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Din datele centralizate de companie, comenzile pentru anumite produse din industria alimentară precum preparate din carne, lactate şi panificaţie au crescut semnificativ. În ansamblu, compania a înregistrat dublări ale volumului total de comenzi în această perioadă faţă de perioada similară din 2019, pe fondul cererii accelerate din partea comercianţilor.

Reprezentanţii Rottaprint transmit că monitorizează cu atenţie necesităţile de primă urgenţă din piaţă în această perioadă şi livrează cu prioritate etichete pentru produse din categoria dezinfectanţilor. Totodată, compania menţine o comunicare permanentă cu clienţii şi partenerii şi depune toate eforturile necesare pentru a livra toate celelalte comenzi în timp util. Acest lucru este posibil şi datorită procesului de optimizare al producţiei şi a investiţiilor făcute pe parcursul anului trecut în utilaje şi echipamente, care acum sunt folosite la capacitate maximă.

Pentru a îşi proteja angajaţii şi a satisface cererea foarte mare din partea clienţilor în condiţii optime şi sigure, Rottaprint a introdus o serie de măsuri de igienă suplimentare şi  de siguranţă împotriva răspândirii COVID-19, încă de la sfârşitul lunii februarie, înainte de a fi declarată pandemia, limitând accesul persoanelor străine în companie şi implementând politici stricte de predare sau preluare a materiilor prime şi a produselor. De asemenea, compania se află într-un proces permanent de comunicare şi de susţinere internă a beneficiilor respectării regulilor şi bunelor practici de prevenţie în rândul personalului pentru a putea evita din timp orice posibil risc. Astfel, pe lângă informările regulate, angajaţii au primit dezinfectante (inclusiv cei care lucrează de acasă), mânuşi şi măşti faciale.

„Aplicăm cu foarte multă responsabilitate măsurile interne de siguranţă şi, chiar dacă acestea ne consumă mai mult timp pentru a le implementa, mulţumită sistemului nostru de organizare internă Kaizen, operaţiunile companiei funcţionează în parametrii normali şi protejează fiecare membru al echipei Rottaprint. Observăm o creştere semnificativă a solicitărilor pentru anumite produse, în special pentru dezinfectanţi şi pentru cele alimentare, creştere previzbilă în contextul răspândirii noului coronavirus. Suntem foarte atenţi la nevoile clienţilor în această perioadă şi încercăm pe cât posibil să oferim prioritate produselor de maximă necesitate în piaţă în acest moment pentru a nu se crea dezechilibre şi a putea face faţă cererii.  În acelaşi timp, facem tot ceea ce este necesar pentru a livra în timp util toate celelalte comenzi, menţinând în permanenţă o comunicare activă cu partenerii noştri”, a declarat Cristi Nechita-Rotta, director general Rottaprint.  

De cealaltă parte, potrivit reprezentanţilor companiei, în această perioadă, cererea pentru produsele promoţionale, indiferent că erau adresate unor promoţii legate de alimente sau de anumite evenimente, a scăzut substanţial. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
perioada,
produse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.