Producătorul de mobilă Lemet investeşte 1,7 milioane de lei în două magazine noi

Postat la 20 septembrie 2017 263 afişări

Producătorul prahovean de mobilă, Lemet, continuă investiţiile în reţeaua de magazine Lem’s şi deschide două noi magazine în Piatra Neamţ, respectiv Baia Mare. Investiţia în amenajarea acestora se ridică la 1,7 milioane de lei, iar suprafaţa totală este de 1.900 mp.

Producătorul de mobilă Lemet investeşte 1,7 milioane de lei în două magazine noi

400 mii lei şi 200 mp sunt coordonatele magazinului din Piatra Neamţ, în timp ce la Baia Mare s-au investit 1,3 milioane de lei în 1.700 mp.

“În zona Moldovei am înregistrat un interes din ce în ce mai crescut pentru produsele noastre, iar magazinul din Piatra Neamţ a venit firesc, ca răspuns la cerinţele clienţilor noştri. Am ajuns, asfel, să avem 12 magazine în Moldova şi planurile de extindere în zonă continuă”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.