Producătorul Daimler a anunţat că nu are nicio idee despre cum au ajuns limuzinele lor blindate marca Mercedes la liderul nord-coreean Kim Jong Un

Autor: Alex Ciutacu Postat la 30 aprilie 2019 162 afişări

Producătorul Daimler a anunţat că nu are nicio idee despre cum au ajuns limuzinele lor blindate marca Mercedes la liderul nord-coreean Kim Jong Un

Producătorul auto german Daimler, care a produs limuzinele blindate utilizate de liderul nord-coreean Kim Jong Un chiar şi în timpul întâlnirii recente cu liderul rus Vladimir Putin, susţine că nu are nicio idee cum a ajuns acesta să deţină acele vehicule şi spune că ei nu fac afaceri cu Coreea de Nord, potrivit Time.

Opinia publică şi comunităţile de pe internet s-au aprins săptămâna trecută când Kim Jong Un a apărut cu limuzine negre blindate produse de Daimler pentru a treia oara, în cadrul întâlnirii cu Vladimir Putin – după ce a folosit aceleaşi vehicule şi în timpul întâlnirilor anterioare cu Donald Trump.

Vânzarea bunurilor de lux, inclusiv a limuzinelor, este interzisă sub sancţiunile Naţiunilor Unite prin care se încearca să se pună presiune pe această naţiune să renunţe la armele nucleare.

Fără îndoială Kim Jong Un avea două limuzine care îl aşteptau în Vladivostok – un Mercedes Maybach S600 Pullman Guard şi un Mercedes Maybach S62. De asemenea el a folosit limuzina S600 Pullman Guard şi în summitele cu Donald Trump din Singapore, respectiv Hanoi.

„Nu avem absolut nicio idee cum au ajuns acele vehicule în Coreea de Nord”, a declarat Silke Mockert, purtător de cuvânt al Daimler pentru Associated Press.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
daimler,
lider,
coreea,
producator,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.