Producătorii filmului "Spectre", daţi în judecată pentru 3,5 milioane de dolari

Postat la 16 martie 2018 137 afişări

Producătorii celui de-al 24-lea lungmetraj din franciza "James Bond", "Spectre", au fost daţi în judecată de un asistent de regie, care a suferit un grav accident pe platourile de filmare, acesta cerând despăgubiri de 3,5 milioane de dolari, potrivit variety.com.

Producătorii filmului "Spectre", daţi în judecată pentru 3,5 milioane de dolari

Terry Madden, în vârstă de 66 de ani, lucra pentru companiile B24 şi EON Productions. În timpul unor filmări în Austria, în 2015, picioarele lui Madden au fost zdrobite după ce un automobil a fost scăpat de sub control.

Madden, care a mai lucrat la filme precum "V for Vendetta", de James McTeigue, şi "World War Z", de Marc Forster, a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. Compania de asigurări a EON Productions a acceptat cazul, dar Madden, care a lucrat la mai multe filme din franciza "James Bond", spune că nu a primit niciun ban.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.