Procesul premierului israelian Benjamin Netanyahu, amânat

Postat la 22 mai 2019 25 afişări

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a primit miercuri o amânare pentru trei luni, până în luna octombrie, a procesului în care este cercetat pentru corupţie, pentru ca avocaţii să aibă timp pentru a aduce dovezi împotriva intenţiei procurorului general de a-l pune sub acuzare, relatează Reuters.

Procesul premierului israelian Benjamin Netanyahu, amânat

Avocatul lui Netanyahu a cerut o amânare a procesului până în mai 2020 pentru a avea timp să examineze probele administrate de procuror în cele trei cazuri de corupţie în care este cercetat, a anunţat ciroul procurorului general israelian Avichai Mandelblit.

Netanyahu a negat toate acuzaţiile.

Într-o scrisoare adresată unuia dintre avocaţii premierului care a fost prezentată în mass-media, Mandelblit a scris că schimbat data procesului din luna iulie pe 2-3 octombrie. Acesta a transmis că o amânare de un an de acum înainte ”ar fi afectat interesul public pentru luarea unei decizii cât mai curând posibil”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amanare,
benjamin netanyahu,
proces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.