Procesul lui Călin Popescu Tăriceanu, amânat. Preşedintele Senatului va fi audiat pe 11 aprilie

Postat la 14 martie 2017 88 afişări

Călin Popescu Tăriceanu a mers, marţi, la sediul instanţei supreme, unde a avut loc primul termen în dosarul în care este judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. Magistraţii au amânat şedinţa pentru 11 aprilie, dată la care preşedintele Senatului ar urma să fie audiat.

Procesul lui Călin Popescu Tăriceanu, amânat. Preşedintele Senatului va fi audiat pe 11 aprilie

"Nu recunosc acuzaţiile care mi se aduc şi nici nu le înţeleg. Doresc ca judecata în cazul meu să se desfăşoare după procedura obişnuită", le-a spus Călin Popescu Tăriceanu judecătorilor. Magistraţii au decis ca la următorul termen, stabilit pentru 11 aprilie, să fie audiat.

"Nu am să intru in detalii decât atunci când o să fiu audiat. Declaraţia domnului Ponta aţi văzut-o că este publică şi cred că este destul de edificatoare şi nu conţine nimic incriminatoriu", a spus preşedintele Senatului după şedinţa de judecată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.