Probleme uriaşe pentru francezii care au jignit-o pe Simona Halep într-un mod ULUITOR. Autorităţile s-au autosesizat şi i-au chemat în judecată

Autor: Andra Stroe Postat la 19 iunie 2018 1099 afişări

Europarlamentarul Cătălin Ivan a publicat, luni, o scrisoare adresată redacţiei publicaţiei de satiră Charlie Hebdo, prin care le cere acestora să participe la o dezbatere privitoare la libertatea de exprimare.

Probleme uriaşe pentru francezii care au jignit-o pe Simona Halep într-un mod ULUITOR. Autorităţile s-au autosesizat şi i-au chemat în judecată

Secretar de stat la Departamentul pentru Educaţie, Cercetare, Tineret şi Sport timp de trei ani, Cătălin Ivan şi-a exprimat dezaprobarea faţă de modul în care francezii au ironizat succesul Simonei Halep de la Roland Garros, scriind 'fiare vechi, fiare vechi'. Cătălin Ivan a mers la Paris unde "am zis că ar fi frumos să las la sediul Charlie Hebdo un cadou realizat de @jup şi o invitaţie. Motto-ul aparţine celor de la Charlie Hebdo: 'Un desen bun este un pumn în gură'", scrie europarlamentarul PSD pe contul oficial de Facebook, distribuind totdată scrisoarea pe care a publicat-o şi pe site-ul personal.

Scrisoarea adresată de europarlamentarul român:

“Domnule redactor şef al revistei Charlie Habdo,

Vă scriu în calitate de membru al Parlamentului European, singura instituţie europeană care reprezintă cetăţenii europeni, mandatul nostru fiind dat direct, prin vot, prin urmare fiind încărcat cu o mare responsabilitate faţă de cei care ne-au investit cu încrederea lor.

 

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.