Probleme pentru Windows 10: Mesajul care îi uimeşte pe utilizatori - FOTO

Autor: Paula Rusanu Postat la 30 iulie 2015 678 afişări

Abia lansat de Microsoft, noul sistem de operare Windows 10 pare să atragă atenţia utilizatorilor nu datorită calităţilor sale, ci a unui mesaj de eroare, informează Business Insider.

Probleme pentru Windows 10: Mesajul care îi uimeşte pe utilizatori - FOTO

Potrivit sursei citate, imediat după lansarea noului sistem de operare, utilizatorii au întâmpinat probleme, însă ceea ce le-a atras atenţia a fost mesajul apărut pe ecranul calculatorului lor.

"Felicitări, Microsoft, pentru stabilirea unui nou standard pentru mesajele de eroare inutile. Nu cred că performanţa asta va fi egalată vreodată", este mesajul postat pe Twitter de un utilizator al Windows 10, care însoţeşte o imagine cu mesajul în cauză.

Business Insider notează că utilizatorii consideră mesajul "Something happened" ca fiind hilar şi complet inutil. "Pare să fie un mesaj care să spună că ceva nu este în regulă, însă formularea este uimitoare", scrie Business Insider.

Windows 10 este disponibil, începând de miercuri, în 190 de ţări, utilizatorii având acces la noul sistem de operare ca upgrade gratuit sau preinstalat pe noile PC-uri şi tablete. El va fi disponibil pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, tablete, telefoane, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens, peste 2.000 de dispozitive şi configuraţii fiind deja în proces de testare. 

Microsoft susţine că noul sistem de operare este cel mai sigur Windows de până acum, acesta fiind livrat ca serviciu şi ulterior actualizat automat cu cele mai recente inovaţii şi funcţii de securitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
microsoft,
windows 10,
eroare
/actualitate/probleme-pentru-windows-10-mesajul-care-ii-uimeste-pe-utilizatori-foto-14657154
14657154
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.