Prinţul Harry al Marii Britanii se pregăteşte să iasă din armată

Autor: Bogdan Enache Postat la 02 martie 2015 817 afişări

Prinţul Harry al Marii Britanii va renunţa la serviciul militar în cursul acestui an, pentru a se concentra mai mult pe munca de caritate, mai ales în domeniul îngrijirii soldaţilor răniţi, potrivit mai multor relatări de presă, informează contactmusic.com.

Harry, în vârstă de 30 de ani, fratele mai mic al prinţului William, a participat la două misiuni în Afganistan şi, deşi nu a făcut niciun anunţ oficial, este de aşteptat să efectueze câteva săptămâni de serviciu militar în Australia, înainte de a se retrage din serviciul activ al armatei britanice.

"Cariera militară a lui Harry este o parte importantă a identităţii sale şi îi este foarte greu să se gândească să plece. Dar îşi dă seama că are ocazia unică, în calitate de membru al familiei regale, de a ajuta oamenii în moduri în care alţii nu o pot face şi acesta este domeniul asupra căruia se va concentra", a declarat o sursă pentru publicaţia britanică Daily Mirror.

Prinţul Harry, al patrulea în linia de moştenire a tronului Marii Britanii şi cunoscut drept Căpitanul Wales, a urcat în ierarhia militară în 2013, când a obţinut rangul Apache Aircraft Commander (Comandant de aparate de zbor Apache).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRINŢUL HARRY,
ARMATĂ,
MAREA BRITANIE
/actualitate/printul-harry-al-marii-britanii-se-pregateste-sa-iasa-din-armata-13915816
13915816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.